Wellness@work

Het welzijn van mensen en van werknemers in het bijzonder staat onder druk. De wereld om ons heen verandert voortdurend waardoor er veel van mensen wordt gevraagd. Vanuit onze filosofie willen wij een bijdrage leveren aan het verhogen van de vitaliteit van uw medewerkers.

We laten uw werknemers kennismaken met  en gezondere leefstijl en adviseren ze over hoe dit kan worden toegepast in het dagelijks (werk) leven.


Wat is er allemaal mogelijk?

In overleg met u kan een vitaliteitsprogramma zo klein of groot worden opgezet als u wilt, in tijdsduur en in activiteiten. Zo kunt u kiezen voor een halve dag, een hele dag, of meerdere dagen en kunt u kiezen uit diverse activiteiten. Wij bieden met ons enthousiaste team diverse stimulerende, activerende en leerzame activiteiten waaronder: een fit-check, massage op de werkvloer, yoga, mindfulness en lunchwandelen. In overleg zijn er ook andere activiteiten mogelijk die de gezondheid van uw medewerkers stimuleren.

 

Laat uw medewerkers kennismaken met een gezonde leefstijl, reduceer uw ziekteverzuim en laat uw medewerkers merken dat u hen waardeert!

Neem contact op via info@simple-lifestyle.nl of telefonisch via 06-25101111 om de mogelijkheden te bespreken.