Privé yoga

INTRODUCTIE

Bij Simple. Yoga kun je individuele yogalessen volgen die speciaal zijn afgestemd op wat jij nodig hebt.   

Privé yoga is een  fijne manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Er wordt les gegeven in de Hatha yoga stijl met aandacht voor alignment (houding), en of Yin/Restorative stijl met aandacht voor het stretchen van zachte weefsels. Ook is de ademhaling (pranayama) een belangrijk onderdeel van de les. Daarnaast behoren begeleide meditaties tot de mogelijkheden.

 

AFGESTEMD OP JOUW WENSEN

Wil je op een ontspannen manier starten met yoga, of heb je een blessure. Privélessen helpen je op een professionele manier om een yoga practice op te bouwen die bij jouw situatie past. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

 

BALANS IN JE LEVEN

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijnlijke ongemakken en disbalans veroorzaken, in je carrière, je relaties of je gezondheid.

 

Privé Yoga is onder andere  geschikt voor mensen die te maken hebben met:

• Stress

• Blessures

• Rugpijn

• Weinig energie

• Slechte houding

• Spijsverteringsproblemen

• Emotionele disbalans

 

PRIJZEN

Bij een  privé les heb je een op een les met een docent.  Wil je met een grotere groep een yogales volgen dan kan dat ook, neem dan contact op. Binnen een straal van 10 kilometer (gerekend vanaf postcode 9761) reken ik geen reiskosten. Daar buiten breng ik €10,- reiskosten in rekening.

 

 

Privé les 60 minuten €60,-

Privé les 90 minuten €90,-

 

Maak nu een afspraak voor een gratis intake (60 min)