Simple. Retreats

Simple. Leven Weekend Retreat

Ieders Plak, West Terschelling

Waarom zou ik gaan?

Investeer in jezelf en kies voor het Simple. Leven weekend retreat op Terschelling. Een exclusief, energiek en leerzaam programma gericht op jou met yoga, massage, pure & gezonde voeding. In- en ontspanning op een prachtige locatie!

Details

Wanneer:

29, 30, 31 maart 2019

 

Waar: Ieders Plak, West Terschelling. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige locatie.

 

Wat kun je verwachten:

Dit weekend staat in het teken van tijd en aandacht voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan heel simpel zijn.

Twee keer per dag experimenteren met verschillende vormen van yoga, welke toegankelijk zijn voor elk niveau. Verder gaan we aan de slag met gezonde voeding in een kookworkshop en met ontspannen door middel van zelfmassage technieken en acupressuur. Ook is er ruimte voor vrije tijd, sauna, yoga in de buitenlucht en meditatie…

Je zult na deze drie dagen geïnspireerd  EN ontspannen weer naar huis gaan. 

 

Wat is inclusief:

Ontbijt zaterdag en zondag

Lunch vrijdag en zondag

Diner vrijdag en zaterdag

Thee en koffie en overige (niet alcoholische) drankjes gedurende het weekend

Alle workshops (yoga, meditatie, ayurvedisch koken, massage)

Leuke goodiebag

 

Investering:

€ 385,-

 

Klik hier voor suggesties voor overnachtingsmogelijkheden.

 

Er zijn maximaal 12 plekken dus meld je snel aan via onderstaande button!

Simple. Leven Weekend Retreat

€ 385,00

Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden en aansprakelijkheid

About Us

Irmgard Fraune

Tijdens mijn reizen in Zuid-Oost-Azië en Australië ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met Yoga en Massages. Ik mocht zelf ervaren wat voor rust deze technieken teweeg kunnen brengen. Het is een magisch gevoel als de zon opkomt na een reeks van Yogaposes.

 

Voor dat ik het wist vond ik mijzelf terug in een opleiding voor Thai massage door Pichest Boonthamme in Chiang Mai (Thailand). Het was voor mij een speelse manier om meer te weten te komen over massage en over het aanraken op een respectvolle manier. ‘Mijn’ Yoga moest nog even wachten…

 

Sinds die tijd heb ik opleidingen en cursussen gevolgd in ‘Klassieke Massage’ en ‘Shiatsu Ryoho’ bij DBA Groningen, Pantai Luar door Reiter Alm Ausbildungszentrum, Manuele Lymfedrainage door Lian Bart, het Stress Reductie Programma bij CIP Groningen, Reiki 1 en 2 door Martha Rijnders en “Teacher Training 200 uur’ Opleiding tot Yoga Docente bij Open Yoga.

 

Het maakt me blij om mijn ervaring en kennis met jullie te mogen delen in ons retreat en hoop dat het jullie leven zal verrijken.

 

Email: info@hartcontact.com

Web:   www.hartcontact.com

Renske Ensing

Renske ontdekte yoga en pilates in 2007 als een vorm van lichaamsbeweging. Maar in 2014 ontdekte zij de transformerende kracht van yoga en meditatie toen het haar hielp te herstellen van stress en burn-out.

Na het volgen van haar 200-uur Yoga Docentenopleiding bij Soul Ascension Yoga in Florida in juli 2016, startte Renske met Gaja Yoga naast haar baan in de IT, om in de lokale gemeenschap yogalessen aan te bieden. Vanwege haar liefde voor de helende vermogens van Yin yoga, deed ze in 2018 & 2019 nog een gespecialiseerde Yin Yoga docentenopleiding in Dublin en ze wil zich blijven ontwikkelen in deze Yoga richting.

 

In 2019 is Gaja Yoga opgegaan in Simple. Yoga & Wellness@work en Renske is nu fulltime ondernemer.  Simple. richt zich op Yoga lessen, workshops en retreats organiseren, en bedrijven adviseren over gezondheid en welzijn in de werkomgeving.

 

Ik zie er naar uit om tijdens het Simple Leven weekend retreat "mijn" yoga met jullie te mogen delen.